Tijd voor zelfzorg!

Jij bent hier met een reden! Het is namelijk tijd voor verandering. Welke verandering? Dat kan van alles zijn. Je weet niet meer wie jij bent en wat je wilt. Je houdt teveel ballen hoog, je durft geen nee te zeggen, je twijfelt over alles. Je voelt je vaak verdrietig, futloos, uitgeput. Je voelt je geleefd en vraagt je vertwijfeld af of dit nu alles is. Je laat je teveel leiden door anderen, je voelt je onzeker.

Je hebt het eigenlijk op meerdere gebieden in je leven prima voor elkaar, maar toch is er iets wat niet fijn loopt. Je zou graag meer uit je leven halen en je gelukkiger willen voelen. En je weet niet zo goed hoe je dat moet veranderen. Ik heb dé oplossing!

Effe resette met Lisette

Ik ga jou met mijn 5 stappen plan helpen de controle over jezelf en je leven terug te krijgen, zodat je leven weer licht en vrolijk voelt. We gaan samen kijken wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf en je leven te halen. We gaan zorgen dat alle onderdelen van je leven op elkaar afgestemd raken, zodat jij, de voor jou, beste balans vindt en leert bewaren.

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om te veranderen. Maar er komt altijd een moment dat jij er klaar voor bent en staat te popelen om met jezelf aan de slag te gaan. En dat moment is NU voor jou. Alleen dat om hulp vragen, dat vind je nog wat lastig en oh zo spannend. Ook heel herkenbaar. Maar weet dat om hulp vragen helemaal niet raar of zwak is. Juist het tegenovergestelde. Alleen een sterk persoon is stoer genoeg om om hulp te vragen. Om te durven toegeven dat hij het niet allemaal alleen kan. Je mag het spannend vinden, maar laat dat je er niet van weerhouden. Feel the fear and do it anyway. Het is nu tijd voor jou!

Wat mij altijd helpt is wat Pippi Langkous zei: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

En weet dat je alleen maar kunt groeien als je dingen doet die buiten je comfortzone vallen. Als jij verandering wilt, zul jij zelf die eerste stap moeten zetten en om hulp vragen.

Jouw leven, jouw keuzes, jouw verantwoordelijkheid!

Jouw eigen zuurstofmasker eerst!

 • niet meer elke avond uitgeput op de bank of in bed valt

 • genoeg zelfvertrouwen hebt om voor jezelf op te komen

 • duidelijke keuzes durft te maken

 • weet wat je wilt en daarnaar handelt

 • dagelijks balans ervaart

 • je kwetsbaar durft op te stellen

 • niet meer zoveel piekert

   

   

 • je tijd indeelt zoals het voor jou werkt

 • je niks aantrekt van wat anderen van jou vinden

 • dingen doet die jou energie geven

 • het gevoel hebt dat jij de controle hebt

 • je sterk en zelfverzekerd voelt

 • open en eerlijk je mening durft te geven

Dat jij gewoon helemaal JIJ bent!

Voel jij al een dikke, vette JA?

Maak dan nu meteen een afspraak voor jouw gratis kennismakingsgesprek!

Wat gaan wij doen?

Fotoshoot-ligstoel-telefoon

De eerste stap

We brengen eerst in kaart wat het precies is wat jou belemmert, waar je tegenaan loopt. Dit doen we door middel van een eerste kennismaking. Je mag eerst schriftelijk een aantal vragen beantwoorden en daarna hebben wij een gratis gesprek van een half uur. Dit kan telefonisch, via Skype of bij mij thuis. Of we doen het voorafgaand aan de eerste wandeling. Wat jij het fijnste vindt.

De tweede stap

Wij maken een afspraak voor onze eerste wandeling samen. Tijdens deze wandeling stel ik jou vooral veel vragen, luister ik naar wat jij zegt, maar vooral ook naar wat je wellicht niet zegt. Ik laat je nadenken, houd je spiegels voor. Zo kom jij zelf tot nieuwe inzichten.

Vervolg- en laatste stap(pen)

Na de eerste wandeling krijg jij waarschijnlijk huiswerk mee en maken we een afspraak voor de volgende wandeling. De laatste wandeling eindigen wij met een evaluatie. Jij kan alleen verder, maar uit het oog is niet uit het hart. Na een maand of wat neem ik nog eens contact met jou op om te vragen hoe het dan met je gaat!

Ik ben Lisette

En ik doe niets liever dan vrouwen zoals jij stimuleren en motiveren om goed voor zichzelf te zorgen. Jou laten inzien dat jij jouw leven mag leiden zoals jij dat wilt, zoals goed voor jou is. En dat is niet egoïstisch, maar hard nodig. Want als jij zorgt dat jouw kopje altijd goed gevuld is, kun je pas geven aan een ander. Uit een leeg kopje is het namelijk lastig drinken...

Ik ben een enorm groot fan van wandelen. Op het strand, maar vooral ook in het bos. Dat is voor mij de plaats om helemaal tot mezelf te komen. Ik loop mijn hoofd leeg, mijn onrust eruit en ik maak zoveel makkelijker contact met mezelf. Ik ga dan ook graag op zwerftocht met mijn hond. Gewoon lopen en zijn, meer niet. Zo voel ik weer wie ik ben en wat ik wil. Zo vul ik mijn eigen kopje.

Anderen helpen doe ik dan ook het liefste daar, vandaar dat ik wandelcoach ben. Zo kun jij ook de voordelen van wandelen en buiten zijn ervaren.

IMG_2510

Leef jouw leven zoals goed voelt voor jou. Je hebt er namelijk maar één!

Losse wandeling

€ 77,00
 • Intake via vragenformulier
 • Een wandeling van 1,5 uur
 • Consumptie bij het T-huis
 • Mogelijkheid tot herhaling

Wandeltraject

€ 367,00
 • Kennismakingsgesprek van een half uur
 • 5 wandelingen van 1,5 uur
 • Elke wandeling één consumptie
 • Tussentijds ruimte voor vragen en steun via What's app
 • Maand na afloop van het traject nog een telefonische follow-up

Geloof niet alles wat je denkt!

€ 147,00
 • Methode om je manier van denken te veranderen
 • Gebaseerd op The Work van Byron Katie
 • 2 tot 3 uur durende sessie bij mij thuis

*Alle prijzen zijn inclusief BTW. Voor ondernemers gelden andere prijzen, neem hiervoor even contact met mij op door een mail te sturen naar info@efferesette.nl

*Het wandeltraject is ook in 3 termijnen te betalen. Je betaalt dan €127,00 per termijn.

 

Ervaringen

Mirjam

Wat fijn dat IK nu eens een keer aan de beurt was!

Wat het coachingstraject met Lisette mij vooral heeft opgeleverd is dat ik veel meer zelfliefde en zelfcompassie heb. Ik VOEL nu dat ik goed genoeg ben! Ik mag mezelf zijn en ik hoef niet meer te vechten en me aan te passen aan anderen.

De gesprekken waren best intensief, maar gaven me ook een heel bevrijdend en opgelucht gevoel. Er kwamen allerlei emoties vrij en het was soms best lastig om antwoord te geven op de vragen. Maar uiteindelijk kreeg ik hierdoor juist meer inzicht in mezelf. Ik blijf ook zeker doorgaan met aan mezelf werken en veel meer voor mezelf kiezen. Want juist daardoor kan ik een meer geduldige en liefdevollere moeder zijn.

Ik vond het sowieso enorm fijn dat het in de gesprekken volledig om mij ging, dat alle aandacht op mij gefocust was. Dat IK nu eens een keer aan de beurt was!

Mirjam

IMG_2531

Lisette laat je zelf op zoek gaan naar de antwoorden!

De gesprekken met Lisette waren heel relaxed. Er wordt niks geforceerd, zij neemt echt de tijd voor je. 

Ik kon volledig mezelf zijn, want voor Lisette is geen antwoord of gedachte raar. Dat voelt heel veilig. 

Lisette laat je zelf op zoek gaan naar de antwoorden door het stellen van de juiste vragen. Wat mij ook heel erg heeft geholpen is de spiegel die zij je voorhoudt. Dat je het bij jezelf moet zoeken en anderen nergens de schuld van kan geven. Alles ligt bij jou en hoe jij ermee omgaat. Je moet zelf de verantwoordelijkheid voor je gedrag nemen.

Na het traject met Lisette heb ik een aantal knopen kunnen doorhakken en daar ben ik enorm blij en gelukkig van geworden.

Daniëlle

Jeannette

Lisette weet goed in te schatten wat jij nodig hebt!

Lisette is een heel bijzondere, warme persoonlijkheid die je weet uit te dagen en te inspireren. Ze weet heel goed in te schatten wat je nodig hebt. Ze is een fijne gesprekspartner die bekwaam is én kennis van zaken heeft. 

Ik vond de gesprekken erg intensief, maar heel waardevol. Het was af en toe moeilijk om sommige vragen die Lisette stelde te beantwoorden, omdat ik daardoor heel diep over mezelf en mijn gedrag moest nadenken. Ondanks dat het soms moeilijk was, gaven de gesprekken mij energie en het inspireerde me om mijn problemen aan te pakken en/of ze van verschillende kanten te bekijken.

Mijn mooiste inzicht is dat IK er mag zijn en dat van jezelf houden geen luxe is, maar een voorwaarde om goed voor jezelf te zorgen en een fijn leven te leiden!

Jeannette

fullsizeoutput_22c2

Verander iets aan jezelf en de ander verandert mee!

Lisette kan heel goed luisteren én ze stelt je heel veel vragen waardoor je zelf tot inzicht komt. Zij weet een rustige sfeer te creëren en blijft bij de kern van het gesprek.

Door de gesprekken met haar maak ik nu meer bewustere keuzes, ik vraag me af wat goed is voor mij en zet mezelf op de eerste plaats.

Mijn omgeving merkt dit uiteraard ook op en ervaart dit als positief. Het schept voor hun, maar ook voor mij, veel meer duidelijkheid. Ook geef ik hun daarmee onbewust 'toestemming' om hetzelfde te doen.

Verander iets aan jezelf en de ander verandert mee!

Ingrid

IMG_2533

Wat een geweldige manier van coaching, echt een aanrader!

Op een halfzonnige middag heb ik een blind date in het bos. Een energieke, blonde vrouw komt me tegemoet en stelt zich voor: Lisette! Al pratend over van alles en nog wat komen we, bijna ongemerkt, te spreken over wat me bezighoudt. Het valt me op dat het heel gemakkelijk is om op deze manier lastige zaken te bespreken. Je hoeft elkaar niet aan te kijken. Dat maakt het makkelijker om van alles en nog wat aan te snijden.

Alleen al het formuleren van wat ik wil vertellen of verduidelijken na een vraag van Lisette zorgt ervoor dat de schijnbare chaos in mijn hoofd een ordelijke gedachtengang wordt. We lachen ook veel en vaak en nemen onderweg de tijd om wat ons opvalt in onze wandelomgeving aan elkaar te laten zien. Na de wandeling neem ik opgeruimd afscheid van Lisette. Wat een geweldige manier van coaching. Een absolute aanrader!

Tonneke

IMG_2534

Lisette geeft je de ruimte om je in een veilige omgeving kwetsbaar op te stellen!

Herstellende van een ernstige depressie kwam de "Geloof niet alles wat je denkt" sessie (methode gebaseerd op The Work van Byron Katie) met Lisette precies op het juiste moment. Onbevooroordeeld en met liefde begeleidt Lisette je door het proces.

Het was een zware sessie met veel tranen, maar uiteindelijk werden het tranen van opluchting. Gelukkig werd er tussendoor ook gelachen. 

Die nacht heb ik voor het eerst sinds hele lange tijd weer goed geslapen, hoe fijn. Nu ben ik in staat deze methode telkens zelf toe te passen. Dit geeft rust, verademing en ruimte. Er komt meer uit mijn handen en ik kan weer VROLIJK zijn. 

Lisette geeft je de ruimte om je in een veilige omgeving kwetsbaar op te stellen. Ik ben haar erg dankbaar voor haar betekenis in mijn herstel!

Monica

IMG_2535

Met Lisette durfde ik snel de diepte in!

Ik heb met Lisette in het bos gewandeld. Zij is een sprankelende, spontane vrouw en ik voelde me al snel op mijn gemak. Ons gesprek verliep erg vlot en ik merkte dat ik heel makkelijk over belangrijke, persoonlijke dingen durfde te praten. Meestal praat ik met anderen alleen over oppervlakkige zaken, maar met Lisette durfde ik snel de diepte in.

Door heerlijk in het bos te wandelen lijken gespreksonderwerpen heel anders te gaan dan anders. Het leek wel alsof ik de dingen veel sneller door had, dat de antwoorden die ik gaf op Lisette haar vragen dieper en duidelijker doordrongen. Ik merkte al gauw dat ik vanaf nu dingen anders moet en wil gaan doen en dat ik beter voor mijzelf moet gaan zorgen. 

Dank je wel Lisette!

Ilse

fullsizeoutput_274e
Bijna twee jaar geleden is Lisette een “stukje met mij meegewandeld” en heeft mij in een coach-traject een aantal mooie inzichten over mijzelf gegeven.

De gesprekken met Lisette heb ik als zeer prettig, gezellig en open ervaren. We hebben gelachen en gehuild, en een aantal inzichten en handreikingen neem ik nog steeds met me mee.

Lisette is een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, waarbij ik me gelijk voldoende op mijn gemak voelde om mijn verhaal te doen. Lisette is echter ook duidelijk en “streng” (op een goede manier). Als je ergens in blijft hangen of ergens niet de beste keus voor jezelf maakt.

Onze gesprekken vonden, i.v.m. de afstand, plaats via Skype. Fijn dat deze flexibiliteit mogelijk was en Lisette en ik kijken nog steeds op social media met elkaar mee. Dit geeft haar oprechte betrokkenheid goed weer en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als coach.

Sanne

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail deze naar info@efferesette.nl en dan beantwoordt Lisette jouw vraag binnen twee werkdagen. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. De mogelijkheid hiertoe vind je op de contactpagina!